loading

OPEL. DATE CHEIE.

Opel este unul dintre cei mai mari producători de maşini din Europa. Fondat de către Adam Opel în 1862, compania sărbătoreşte cea de-a 150-a aniversare în 2012. Prin intermediul modelului electric Ampera, Opel a stabilit un nou segment în piaţă europeană de automobile şi şi-a întărit rolul de deschizător de drumuri în soluţii avansate de mobilitate.

Opel pregăteşte cea mai mare lovitură din istoria sa şi va introduce 23 de autovehicule noi şi 13 motoare noi până în 2016. Momentan, în lumina reflectoarelor se află micul şi descurcăreţul ADAM şi eleganta decapotabilă Cascada.

Având sediul central în Rüsselsheim, compania deţine 11 fabrici şi 4 centre de dezvoltare şi testare în şapte ţări europene. Opel angajează în jur de 37,000 de oameni în Europa, aproape 20,000 dintre ei în Germania (date valabile în decembrie 2012). Opel and şi brandul său britanic înfrăţit, Vauxhall, sunt prezente în peste 50 de ţări. În 2012 peste un milion de maşini pentru pasageri şi autovehicule comerciale uşoare au fost vândute.

 

 


Sus pagina