loading

PASIUNEA PENTRU INOVAȚIE.

Pentru că toți ne dorim o viață mai bună. În fiecare zi ne concentrăm pentru a-ți face călătoria mai eficientă, mai confortabilă și mai plăcută din toate punctele de vedere. Folosim toate cunoștințele noastre inginerești pentru a crea tehnologii accesibile, pentru un nivel optim de siguranță și performanțe mai ridicate. Identificăm soluții flexibile pentru nevoile tale zilnice de conducere și le facem mai atractive și mai captivante.

Flexibilitate

Aceasta este modul în care creativitatea se îmbină cu nevoile cotidiene. Prin furnizarea unor soluții practice. De exemplu, scaune care se rabatează și fac loc pentru încărcături de mari dimensiuni, podele care pot fi coborâte pentru a crea și mai mult spațiu și multe alte opțiuni care adaptează autovehiculul la cerințele tale diverse.

Confort și comoditate

Depunem toate eforturile pentru a face mobilitatea ta cotidiană mai simplă și mai confortabilă. Pe de o parte, am prezentat soluții revoluționare cum ar fi portierele spate cu balama în partea posterioară, care facilitează accesul în interiorul modelului Meriva. Pe de altă parte, dotările de confort premium, cum ar fi scaunele ergonomice cele mai apreciate din industrie, devin disponibile și pentru clasa compactă.

Siguranța

Activă și pasivă, la interior și la exterior, ziua și noaptea, pentru șofer și pietoni. Din orice unghi ai privi, ne-am angajat să dezvoltăm tehnologii care sporesc siguranța pentru tine, pentru pasagerii tăi și pentru lumea din jurul tău. 

Dinamica de conducere

Condusul este o plăcere. Noi credem în acest lucru. De aceea, căutăm permanent noi moduri de a ne asigura că te bucuri de fiecare kilometru al călătoriei – încrezător la volan și mereu stăpân pe autovehicul, indiferent de condițiile de drum.

 

 

Tehnologie avangardistă

Atunci când te afli în căutarea unor noi concepte de mobilitate, nu ne vei vedea stând relaxați și așteptând să vedem din ce direcție bate vântul. Noi nu urmăm tendințele, noi le creăm. Iar noi cu siguranță demonstrăm care este calea de urmat cu autovehicule precum primul autovehicul electric din Europa ce poate fi condus fără compromisuri, modelul Opel Ampera, sau autovehiculul cu celule de carburant pe bază de hidrogen și zero emisii HydroGen4.

 

Evenimente importante

Opel a fost o marcă avangardistă încă de la început. Însă ceea ce ne face pe noi speciali nu este doar inventivitatea, ci și modul în care am făcut inovațiile noastre accesibile tuturor.

 
Sus pagina