loading

PLĂCERE DE CONDUS MAXIMĂ, EMISII MINIME.

Ți-ar plăcea să conduci o mașină atât eficientă, cât și prietenoasă cu mediul, fără a sacrifica plăcerea de a conduce? Ne străduim în fiecare zi să menținem impactul asupra mediului al autovehiculului tău la un nivel cât mai scăzut, asigurându-ți în același timp performanța, flexibilitatea și confortul cu care te-a obișnuit Opel. Nu lucrăm continuu nu doar la o îmbunătățire a motoarelor convenționale, ci și la o întreagă gamă de tehnologii noi, mai curate și mai eficiente – inclusiv propulsie electrică pură și mai multe concepte hibrid.

Sisteme de Propulsie Convenționale

Încercăm din greu să îmbunătățim emisiile de CO2 și consumul de combustibil, fără a reduce performanța mașinilor. Acesta este principiul din spatele tehnologiilor Opel ecoFLEX. Acestea constau în multiple schimbări mici, dar inteligente care se adaugă eficienței generale. Asta înseamnă reducerea emisiilor – de ex. cu tehnologiile BlueInjection sau LNT în cazul motoarelor diesel – și creșterea eficienței cu noi concepte. Cumpărătorii de mașini întâmpină oportunitatea de a conduce atât economic, cât și ecologic: din ce în ce mai multe modele Opel vândute poartă eticheta ecoFLEX.
Sisteme de propulsie alternative

Nu lucrăm continuu doar la o îmbunătățire a motoarelor convenționale, ci și la o întreagă gamă de tehnologii noi, mai curate și mai eficiente. Modelele ecoFLEX cu propulsie GPL (Gaz Petrolifer Lichefiat) sau GNC (Gaz Natural Comprimat) oferă o soluție prietenoasă cu mediul și eficientă în ceea ce privește costurile. Două lucruri mai puțin pentru care să-ți faci griji.
Repere

Am fost întotdeauna pe linia întâi a tehnologiei verzi: vopseluri pe bază de apă, pile de combustie și multe altele.

 

Sus pagina