loading
 Păgubitul RCA îşi poate efectua reparaţia autovehiculului la ORICE SERVICE AUTORIZAT RAR, INDIFERENT care sunt recomandările făcute de asigurator. 
 Asiguratorul este OBLIGAT să meargă în localitatea indicată de păgubit pentru a constata dauna, INDIFERENT de dimensiunea avariei autovehiculului – INCLUSIV PENTRU AVARII MINORE!
 Asiguratorul este OBLIGAT de legislaţia în vigoare să constate dauna ÎN CEL MULT 5 ZILE LUCRĂTOARE de la notificarea trimisă de păgubit.
 Trebuie să mai ştii că această obligaţie a asiguratorului nu este condiţionată ÎN NICIUN FEL de existenţa unei relaţii contractuale între acesta şi unitatea de service la care tu, ca păgubit, alegi să îţi repari maşina.
 Dacă asiguratorul RCA nu constată daunele în cele cinci zile lucrătoare de la notificare, păgubitul poate trece la repararea vehiculului ÎNAINTE de constatarea daunei.
 Păgubiţii RCA care îşi repară maşinile în baza unei poliţe RCA emise după 19 septembrie 2016 AU DREPTUL SĂ ÎŞI ÎNCHIRIEZE UN AUTOVEHICUL din aceeaşi clasă sau dintr-o clasă inferioară vehiculului avariat, iar asiguratorul are obligaţia să achite costurile închirierii acelui vehicul pe durata reparaţiilor sau pe toată perioada în care asiguratorul face cercetări privind suspiciunea de fraudă. Cercetările pot dura cel mult 90 de zile.


 Îţi punem la dispoziţie un consilier de daune dedicate, care ţine legătură cu asigurătorul, te ţine INFORMAT pe parcursul lucrării şi te anunţă când se finalizează. 
 Beneficiezi de TAXI GRATUIT pentru a te întoarce la locul de muncă, acasă sau unde doreşti (pe raza oraşului Bacău) după ce laşi maşina în service-ul nostru.
 Dacă ai o poliţa RCA emisă după 19 Septembrie 2016, AI DREPTUL SĂ ÎNCHIRIEZI O MAŞINĂ DIN PARCUL NOSTRU RENT A CAR pe care să o foloseşti pe perioada reparatiei, costul închirierii fiind acoperit de către asigurător.
 Beneficiezi de calitatea serviciilor unei reprezentanţe care în procesul de reparaţie respectă întocmai nomenclatoarele fabricii Opel şi pe cele aprobate de RAR. Îţi garantăm prin calitatea serviciilor SIGURANŢĂ ŞI CONFORT. Suntem o companie de ÎNCREDERE, ne RESPECTĂM promisiunile.
 Poţi intra în service pe timpul reparatiei.
Eşti primit cu un ZÂMBET ŞI ATITUDINE POZITIVĂ, de oricare membru al echipei noastre.

 

Sus pagina