loading

Asigurare de la zgârieturi mici până la daune majore

Asigură-te că autovehiculul tău Opel va arăta mereu ca nou cu ajutorul specialiștilor: service-ul autorizat Opel Bacău este echipat cu instrumente specializate și deține cunoștințele necesare pentru a-l readuce la starea dinainte de accident utilizând cele mai noi tehnologii de reparare și piese originale Opel.

Doar prin utilizarea pieselor originale Opel montate de tehnicienii noștri calificați poți avea siguranța menținerii perfecte a garanției pentru autovehicul, asigurându-ți liniștea sufletească și beneficiind de reparații de calitate.

Oferte de preț gratuite, prețuri avantajoase

Service-ul autorizat Opel îți poate asigura oferte de preț competitive pentru lucrări cum ar fi:

  • Îndepărtarea zgârieturilor și îndoiturilor
  • Reparare / înlocuire parbriz
  • Tratament împotriva coroziunii
  • Reparații acoperite de asigurarea împotriva accidentelor
  • Reparații cosmetice

Solicită o ofertă de preț gratuită, fără nicio obligație pentru tine. Face parte din serviciile oferite service-ul autorizat Opel.

Ştiai că, în cazul în care maşina trebuie reparată pe RCA, poți efectua reparaţia autovehiculului la ORICE SERVICE AUTORIZAT RAR, INDIFERENT care sunt recomandările făcute de asigurator?

Service-ul nostru prin intermediul atelierelor de tinichigerie și vopsitorie executa lucrări de înaltă calitate pur şi simplu pentru că și-a însușit tehnologia Opel de reparaţie şi are această calificare.

> SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Sus pagina